Bedumer Winterloop 2024 – Voorbereidingen in volle gang

Bedum, 18 oktober 2023

Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen beginnen te dalen, zijn wij, de organisatoren van de Bedumer Winterloop, al druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement van 2024. Het belooft opnieuw een inspirerende en hartverwarmende dag te worden in onze gemeenschap, waarbij we samen strijden tegen kanker.

Het bestuur van de Bedumer Winterloop is al wekenlang bezig met het coƶrdineren van alle overkoepelende zaken, ervoor zorgend dat dit evenement wederom een groot succes wordt. De vrijwilligers staan te popelen om hun bijzondere inzet te tonen en zijn klaar om de handen uit de mouwen te steken, zoals ze dat elk jaar doen. Het is deze onbaatzuchtige inzet die de Bedumer Winterloop zo speciaal maakt en ons in staat stelt een verschil te maken in de strijd tegen kanker.

Dit jaar zal onze sponsorcommissie binnenkort de bedrijven en organisaties benaderen om de mogelijkheden van sponsoring te bespreken. We hebben verschillende sponsormogelijkheden beschikbaar, variƫrend van de actieve deelname van bedrijfsteams tot online sponsoring en zelfs de mogelijkheid om een product of dienst aan te bieden voor onze veiling. Samen met onze gewaardeerde sponsors willen we een significante bijdrage leveren aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

We willen alle inwoners van Bedum en de omliggende gemeenschappen uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten en deel te nemen aan de Bedumer Winterloop 2024. Het is een geweldige kans om samen te komen, plezier te hebben, en tegelijkertijd een belangrijke zaak te ondersteunen. Blijf onze website en sociale media kanalen volgen voor updates over het evenement, inclusief informatie over inschrijving, sponsormogelijkheden en meer.

Samen zullen we de strijd voortzetten en als gemeenschap een verschil maken in de strijd tegen kanker. Dank aan iedereen die betrokken is bij de voorbereidingen, en laten we uitkijken naar een onvergetelijke Bedumer Winterloop in 2024!