Stersponsoren

Technisch Centrum Jansen

Technisch Expert Jansen is een vooruitstrevende onderneming, gehuisvest in een ruim opgezette winkel van 500m2. Met de unieke combinatie van een Expert winkel en een eigen Duurzaamheidscentrum, biedt zij state-of-the-art oplossingen in technologie en duurzaamheid. De focus ligt op innovatie, klanttevredenheid en het bieden van 24/7 service.

van Dijk Keukenmontage

Van Dijk Keukens & Interieurbouw, begonnen als keukenmonteur in 1993, is nu een uitgebreid familiebedrijf. Zij specialiseren zich in maatwerk keukens, meubels en bedrijfsinrichtingen, met een blijvende focus op persoonlijke service en vakmanschap.

Kinderopvang Paddington

De leukste kinderopvang en bso voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Gevestigd in drie sfeervolle oude woonhuizen op één locatie in het centrum van Bedum.

De Roo Bouw

De Roo Bouw combineert jarenlange ervaring met ongeëvenaarde kwaliteit. Dit compacte bouwbedrijf staat garant voor vakmanschap in elk project, groot of klein.

Kinderopvang Saam’n leuk

SaamnLeuk, meer dan alleen kinderopvang; het is een thuis waar liefde, respect en vertrouwen centraal staan. Hier wordt elk kind gezien, gehoord en gevolgd in zijn of haar unieke avontuur. Een veilige plek waar kinderen onbezorgd kunnen spelen en opgroeien tot hun mooiste zelf.

HBakker Isolatie

H. Bakker Isolatie: Jong, dynamisch en met meer dan 29 jaar ervaring in isolatie. Gespecialiseerd in leiding-, luchtkanalen- en systeemisolatie voor zowel warmte als koude. Onze expertise omvat alle projectgroottes, altijd met de belofte van topkwaliteit en flexibiliteit.

Chris Slager Makelaardij

In Bedum en omstreken staat Chris Slager Makelaardij synoniem voor expertise in vastgoed. Met een rijke ervaring van bijna een kwart eeuw, biedt dit NVM-makelaarskantoor een verfrissende mix van persoonlijke aandacht en professionele deskundigheid.

Riant Makelaars

Bij Riant Makelaars in Bedum draait alles om het creëren van waardevolle persoonlijke connecties in het noord Groninger land. Dit makelaarskantoor excelleert in het ontzorgen van klanten bij de verkoop, aankoop en taxatie van onroerend goed, met een sterke nadruk op maatwerk en klanttevredenheid.

Ook sponsor worden? bekijk de mogelijkheden

Subsponsoren

Ook sponsor worden? bekijk de mogelijkheden

Sponsoren

Speciale vermeldingen