Sponsor opties

In het eerste weekend van februari komt de Bedumer gemeenschap samen voor een prachtig doel: de jaarlijkse Bedumer Winterloop. Dit hartverwarmende evenement staat in het teken van het inzamelen van fondsen voor het UMCG Kanker Research Fonds. We zijn ons allemaal bewust van de impact van kanker in onze omgeving, en daarom geloven we dat er een breed draagvlak is voor dit evenement. De vraag is dan: helpt u ook mee?

Hoe u als ondernemer kunt bijdragen

Als ondernemer zijn er verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan de Bedumer Winterloop, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijf in de schijnwerpers zet:

Bedrijvenloop

Bind de strijd aan met kanker als een team. Vorm een groep met maximaal 6 collega’s en neem deel aan de bedrijvenloop op zaterdag. In slechts 45 minuten rent/loopt u zoveel mogelijk rondes om geld in te zamelen bij de sponsoren die u individueel heeft geworven. Na de inspanning kunt u samen met uw team genieten van een gezellige borrel in de feesttent, inclusief hapjes en drankjes. Bovendien krijgt uw logo en de naam van uw bedrijf een vermelding in de krant en op onze website. De kosten bedragen €250,- per team.

Benefietdiner voor ondernemers

Geniet van een heerlijk walking dinner in Grand Café Koning, ongeacht met wie u komt, of het nu uw partner, collega, vriend, vriendin, familie of kennis is. Proef de smakelijke gerechten van de nieuwe kaart uit de Caenerij, bereid door Daan Vogelaar en zijn personeel. Het wordt een gezellige avond vol muziek en entertainment, waar genieten met elkaar voorop staat. Tijdens deze avond krijgt u een toelichting over de bestemming van de opbrengsten en kunt u zelf bepalen wat u de avond uiteindelijk waard vond. De minimale kosten bedragen €60,- per persoon voor eten en drinken.

Sponsorpakketten

Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende sponsorpakketten:

Bij uitsluitend online publicatie krijgt u een korting van 10%

Bied een product of dienst aan voor de veiling

U kunt een product of dienst aanbieden met een minimale waarde van €100,- dat vervolgens wordt geveild tijdens de Bedumer Winterloop veiling. Als het product of de dienst niet het vooraf bepaalde bedrag opbrengt, wordt het verschil bijgelegd door u als sponsor.

Uw bijdrage telt!

Uw deelname maakt een groot verschil in de strijd tegen kanker, en het toont uw maatschappelijke betrokkenheid en steun voor de Bedumer Winterloop.

Laten we samen deze strijd aan gaan en draag uw steentje bij aan deze belangrijke zaak. Hiervoor kunt u contact opnemen met één van de leden van de sponsor commissie.

Samen zijn we sterker en kunnen we het verschil maken. Alvast bedankt voor uw steun!